DIENSTEN & PRIJZEN

Voor een prijsindicatie graag foto’s mailen van de schade zodat wij u een passende offerte kunnen sturen.


STEENSLAG

Door steenslag schade blijft uw occasion langer staan in uw showroom dan nodig. Herstel van deze ontsierende schade zorgt voor sneller verkoop en daardoor minder staandagen.

De ontsierde steenslag wordt behandelt volgens ons uniek ontwikkeld procedé. Na behandeling komt de auto als nieuw tevoorschijn, en dat allemaal zonder kostbaar spuitwerk. Wij kunnen alle automerken voor u verzorgen.


LAKSCHADEHERSTEL

Carwizard heeft diverse technieken in huis om lakschade te herstellen, iedere plaatselijke schade vraagt om een specialistische aanpak. Met kleine lakschade is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten van lakschade herstellen en uw auto blijft in de originele staat.


KOPLAMPENHERSTEL

De koplampen in auto’s worden alleen nog maar van kunststof gemaakt, deeigenschap van kunststof is dat het materiaal na verloop van tijd gaat vergelen, dofwordt en er krasjes in komen.Koplampherstel wordt alleen uitgevoerd in combinatie met een lakschade reparatie.


PPF INSTALLATIE

PPF folie, kort voor Paint Protection Film, is de ultieme bescherming voor de autolak.Als een onzichtbaar pantser ligt deze doorzichtige folie op de auto, waardoorgebruikskrassen, steenslagschade, parkeerschade en ingebrande vlekken geen kanskrijgen. Geef uw auto de bescherming die het verdient met PPF folie.

Uitsluitend op aanvraag en in overleg.


CHROME DELETE

Chrome delete is dé moderne manier om uw auto een eigentijdse uitstraling te geven.Door chroomaccenten te vervangen door zwarte details, creëert u een gestroomlijnden stijlvol uiterlijk dat perfect past bij de hedendaagse trends in auto-ontwerp. Hetaanpassen van chroomaccenten naar zwarte details geeft u de mogelijkheid om uwauto specifiek naar uw persoonlijke smaak aan te passen.Laat uw auto spreken en geef het de upgrade die het verdient met chrome delete!

Uitsluitend op aanvraag.


COATINGS

Wij bieden verschillende coatings, waaronder glascoating en keramische coating.Glascoating beschermt uw auto optimaal tegen invloeden van buitenaf zoals pekel,zout, UV-straling en vuil, terwijl een keramische coating een diepe, moleculaireverbinding aangaat met uw autolak voor een langdurige, bikkelharde beschermlaagdie niet delamineert of craquelt. Maak uw auto klaar voor de elementen met onzehoogwaardige coatings.

Uitsluitend op aanvraag.