Ons team


HENK-WILLEM VISSER

Beter bekend als HW is inmiddels 40 jaar werkzaam in de automobielbranche. Als gepassioneerd autoliefhebber begonnen als autorestyler in zijn eigen bedrijf AutoReinigingstechniek Visser, wat inhield polijsten van auto’s, detailen van auto’s en alle gespecialiseerde technieken die er voor nodig zijn om een auto te laten shinen. Gedurende dit proces heeft hij zich gespecialiseerd in het herstellen van kleine autolakschades. Hierdoor is destijds Carwizard ontstaan. Inmiddels al vele jaren een begrip in de autobranche!


JARNO VISSER

Na zijn opleiding autotechniek is Jarno fulltime bij Carwizard gaan werken. Hij heeft ervaring opgedaan bij een bekend schadebedrijf voordat hij bij Carwizard de specialistische technieken leerde. Als autoliefhebber geniet hij ervan om auto’s weer te laten stralen. Nu is Jarno niet alleen een belangrijk lid van het team, maar ook mede-eigenaar van Carwizard.


BART 

Bart is onze steenslagspecialist en heeft een zeer ruime ervaring met het herstellen van de lakschades. Bart is opgeleid door HW en heeft van hem de specialistische technieken van het vak geleerd. Net als HW maakt ook Bart gebruik van het unieke procedé van Carwizard om steenslagschades op locatie te herstellen. Met een grote vaste klantenkring rijdt hij het hele land door om onze diensten uit te voeren. Bart’s toewijding en vakmanschap maken hem een waardevolle kracht binnen ons team.


BRIAN JONGMANS

Brian brengt een schat aan ervaring en een scherp oog voor detail met zich mee naar Carwizard. Dankzij zijn ervaring en vakkundigheid met wrappen, komt zijn toewijding aan perfectie tot uiting in elk project waaraan hij werkt. Brian is een aanwinst voor ons team met een grote interesse in het detailing vak.


NIEK ADEMA

Niek heeft zijn passie voor auto’s weten te combineren met schadeherstel bij Carwizard. Zijn leergierigheid, toewijding en perfectionisme maken hem een waardevolle collega in ons team. Wij zijn trots op zijn groei en inzet!


IVONNE VISSER

Ivonne speelt een cruciale rol bij Carwizard door zich te wijden aan de administratieve taken, planning en alle andere organisatorische aspecten van onsbedrijf. Ze zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en ondersteunt het team van Carwizard.


OP DE WERKVLOER