Over ons

Het team van Carwizard  lakschadehersteller bestaat uit: Henk-Willem Visser, Bart van der Mije, Jarno Visser en Ivonne Visser.

Henk-Willem Visser

Beter bekend als HW is inmiddels 35 jaar werkzaam in de automobielbranche. Als gepassioneerd autoliefhebber begonnen als autorestyler in zijn eigen bedrijf Auto Reinigingstechniek Visser, wat inhield polijsten van auto’s, kleien van autolakken en alle gespecialiseerde technieken die er voor nodig zijn om een auto tip top te maken. Gedurende dit proces heeft hij zich gespecialiseerd in het herstellen van kleine autolakschades hierdoor is destijds Carwizard ontstaan. Inmiddels al vele jaren een begrip in de autobranche.

Bart van der Mije

Bart is 14 jaar bij ons in dienst. HW heeft hem opgeleid en hem de specialistische technieken van het vak geleerd. Ook Bart maakt gebruik van het unieke procedé van Carwizard om de steenslagschades op locatie te herstellen. Hij bediend een grote vaste klantenkring en rijdt het hele land door om de Carwizard diensten uit te voeren. 

Jarno Visser

Jarno is na zijn opleiding autotechniek in augustus 2020 fulltime bij Carwizard in dienst gekomen. Na een stage bij een gerenommeerd schadebedrijf en bij Carwizard heeft hij de specialistische technieken geleerd van zijn vader HW. Jarno is gepassioneerd autoliefhebber en vindt het prachtig om alle auto’s weer Shine & Bright te maken. Inmiddels rijdt hij zelfstandig het hele land door om zijn diensten voor Carwizard uit te voeren. Jarno is opgegroeid met Carwizard, hij zal te zijner tijd de zaak overnemen. 

Ivonne Visser

Ivonne doet de administratie, planning en alle andere administratieve werkzaamheden bij Carwizard. Zij ondersteunt HW, Bart en Jarno organisatorische en administratief.

T: 023 - 57 35 800
E: info@carwizard.nl

Contact

Carwizard B.V.
Jan Steenstraat 12
2042 VZ Zandvoort
023-5735800

Voor meer informatie en het maken van een afspraak belt u met 06-22483809 of mailt u naar info@carwizard.nl.

Bel mij terug

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© Carwizard dé lakschadehersteller op locatie! | Privacyverklaring